Velkommen – Paul Mikalsen


Grunnet økende etterspørsel etter våre produkt har vi nå styrket vår salgsavdeling ytterligere. Det er derfor en glede å få ønske Paul velkommen med på laget til Proresult.

Paul er utdannet programmerer og er lidenskapelig opptatt av teknologi og muligheter det gir. De siste 8 årene har Paul jobbet med rådgivende salg i Terra Resource AS hvor han har bygget opp en betydelig portefølje av bedriftskunder.

Det å lykkes med salg og rådgivning over tid er en krevende øvelse. Hva er grunnen til at du har lykkes så godt med dette Paul?

– Først og fremst kreves det god struktur og disiplin i egen arbeidshverdag. Jeg foretrekker å komme tidlig i gang på dagen, er alltid forberedt og har en god plan på dagens aktiviteter. Dette må ligge i bunn, men det som kanskje er aller viktigste er å behandle kunden med respekt og gi gode råd ut fra kundens behov. Da bygger du tillit og du får en fast kunde. Langsiktighet er utrolig viktig. Selv med gode resultater og fornøyde kunder, så er det også viktig å ha det gøy på jobb. God stemning er ofte smittsomt, sier Paul med et smil!

Hvordan kommer hverdagene dine til å se ut framover?

– Min arbeidshverdag vil i stor grad være på kontoret her i Førde og jobbe opp mot potensielle nye kunder og å følge opp eksisterende kunder. Møtene vil i hovedsak være på telefon, Team Viewer og Skype. Dette er en utrolig effektiv måte å gjennomføre gode møter på – både for oss og ikke minst kundene våre som ofte er presset på tid. I tillegg vil det også bli en del reiseaktivitet på messer, brukerkonferanser og kundemøter.

Tidligere har du jobbet med mer produkt orientert salg. Hvordan blir det å jobbe med salg av en programvare løsning?

– Det er kanskje en av de tingen som er mest spennende med denne jobben. Rådgivningsprosessen med kunden er nå en del lengre og det krever mye tettere oppfølging underveis. Når vi har kartlagt og testet hvilken løsning som passer kunden best, så skal løsningen implementeres i bedriften og det skal gis opplæring til brukerne. Dette er krevende og spennende fase hvor jeg får brukt mye av min erfaring som rådgiver og ikke minst min bakgrunn som programmerer.

Paul vil utvilsomt bli en viktig ressurs for oss på kontoret og ikke minst kundene våre. Vi ønsker ham lykke til!