Spennende bygg og anleggs-messe

ProResult sendte to av sine ansatte, Paul Mikalsen og Henriette Hove, på Maskinentreprenørenes Forbunds Anleggsutstilling (MEFA) på Forus i Stavanger. Messen varte fra fredag 10. mai til søndag 12. mai, og hadde 10.000 besøkende – en ny rekord!

Dette er en populær messe som blir holdt årlig innenfor maskin og anleggsbransjen, med mange spennende utstillere. Her var det mye og se for både store og små!

På standen var vi klare for å ta imot nye og eksisterende kunder, og delte ut både twist og smørbukk. Vi holdt også en konkurranse der deltakerne kunne bli med i trekningen av et Peltor Hørselsvern med Dab+. For å delta måtte deltakerne registrere seg inn på vårt MEFA 2019 Anlegg med HMS kort, eller via mobilregistrering på www.anleggsterminal.no

Vinneren av konkurransen ble Kenneth Hamre som jobber i Geir Flatnes AS. Vi gratulerer!

Takk til alle som kom innom og hilste på, vi hadde det kjempetrivelig.