Årets happening innen byggebransjen

Det nærmer seg nå den desidert største messen for byggenæringen med over 40.000 besøkende og over 540 utstillere. Proresult stiller i år med mange spennende nyheter, og vi ser frem til å treffe eksisterende og potensielt nye kunder! Vi står på stand D08-19 – velkommen!

Bygg Reis Deg, som sies å være byggenæringens viktigste møteplass, ble først arrangert på Festningsplassen på Akerhus Festning i 1954. Visjonen til Bygg Reis Deg er å «øke verdiskapning og utbytte for utstillerne, som igjen skal bidra til å styrke omdømme og konkurransekraft til norsk byggenæring». Når vi nevner Bygg Reis Deg til Rolf Strømmen, markedssjef i Proresult, begynner han å smile fra øre til øre. Han har mye varmt å fortelle om messen.

– Å delta på Bygg Reis Deg er først og fremst utrolig lærerikt. Å være tilstede der det skjer gir Proresult en verdi i form av at vi kan se hva som rører seg i bransjen og dele erfaringer med andre, både besøkende og andre utstillere. Byggebransjen har hatt en rivende utvikling de siste årene, og særlig da innen digitalisering, som også har vært et tema både på Bygg Reis Deg og andre messer vi har deltatt på. Sammenligner du olje- og finanssektoren som har vært veldig frempå med digitalisering, ligger nok bygg-og anleggsbransjen litt bakpå. Det er derfor viktig for oss å være med på messer slik at vi i best mulig grad kan levere gode løsninger på det som kundene trenger. Proresult som selskap har også hatt en omfattende utvikling de siste to-tre årene, og det er store forskjeller på produktene våre fra da vi først deltok i 2007, forteller Rolf.

En av de viktigste messene vi er med på

Det er ikke bare for å øke kompetansen at Proresult deltar på Bygg Reis Deg; i følge Rolf er dette også en kjempegod mulighet til å komme i kontakt med nye og eksisterende kunder.

– Ja, det er utrolig hyggelig å møte kundene våre på slike arrangement, både for sosialisering sin del, men også for å drive oppfølging. Bygg Reis Deg er en av de største messene vi deltar på, og dermed også kanskje den viktigste, avslutter Rolf.

På årets Bygg Reis Deg vil du få mulighet til å treffe Proresult sin daglig leder, Bjørn Erik Kringstad, bedriftsrådgivere Paul Mikalsen og Roar Markussen, markedssjef Rolf Strømmen og markedskonsulent Henriette Hove. Du finner gjengen på stand D08-19 og vi har masse nytt å vise frem.

3D bilder av vår nye messestand til BRD 2019 

Kom innom standen vår for flere nyheter i år …
  • Vi tar med oss en helt ny kortleser som kan brukes ute – og vil vise frem vår nye app for Anleggsterminal
  • Nye moduler og forbedringer i ProResult, blant annet Oppgavemodul og forbedringer på Planlegger
  • Asbest modul – Proresult er eneste aktør i markedet som har et slikt system
  • Med mer fokus på HMS/KS i bransjen ønsker vi å vise hvor enkelt det er å registrere avvik og fylle ut sjekklister i ProResult appen
  • Ellers mange nye og nyttige funksjoner
Møter og oppfølging for kunder

Nyhet! Vi legger i år opp til at kunder og potensielle kunder kan booke tid med en av våre erfarne konsulenter på standen vår – helt kostnadsfritt. Da kan vi gi deg en gjennomgang i ro og mak som er tilpasset dine behov og ønsker. Mer info her.

Gratis billett til Bygg Reis Deg får du ved å registrere deg her. Vi gleder oss til å treffe deg!