Gjengen på stand: Roar Markussen, Paul Mikalsen, Rolf Strømmen, Henriette Hove og Bjørn Erik Kringstad

Bygg Reis Deg 2019

Nok et år på Bygg Reis Deg i Lillestrøm er overstått, og i år stilte vi mannsterke og tok med oss flere nyheter på standen. Dager fylt med aktiviteter og nyheter på standen, og ikke minst gleden av å treffe flere av våre gode kunder, gjorde årets Bygg Reis Deg til en fortreffelig opplevelse.

Nyheter på standen i år

Det har skjedd mye i Proresult siden sist vi var på Bygg Reis Deg i 2017. I år stilte vi med helt ny stand og la opp til at kunder og potensielle kunder kunne booke tid med en av våre erfarne konsulenter på standen. Erling Kjelby, vår fagmann fra Komplett HMS, var også på plass og tok flere gjennomganger på internkontroll og HMS/KS. Vi hadde også med et drøss andre nyheter å vise frem:

  • Vår nye app for Anleggsterminal
  • Nye moduler og forbedringer i ProResult, blant annet Oppgavemodul og forbedringer på Prosjektplanlegger
  • Asbest modul – Proresult er eneste aktør i markedet som har et slikt system
  • Med mer fokus på HMS/KS i bransjen viste vi hvor enkelt det er å registrere avvik og fylle ut sjekklister i ProResult
  • Ellers mange andre nye og nyttige funksjoner
Stand-aktivitet og vinnere av hørselsvern med hjelm

I forbindelse med lansering av vår nye Anleggsterminal app kjørte vi i gang en aktivitet der besøkende kunne registrere seg inn på anlegget «Bygg Reis Deg 2019». De kunne registrere seg inn med HMS-kort på kortleseren vår, eller ved å laste ned Anleggsterminal appen og registrere seg inn på den. Av de registrerte trakk vi to heldige vinnere av hørselsvern med hjelm. Nysgjerrig på hvem som vant? Sjekk ut vår Facebook for å se trekning av vinner 😀

Paul Mikalsen og Mona Schutzer står klare til å registrere seg inn på kortleseren

Brukervennlig og enkelt for gutta i felt

En av kundene som tok turen innom standen vår var Mona Schutzer som representerer Oslo Entreprenørbedrift AS, Oslo Murmesterbedrift AS og Oslo Tegl & Puss AS. De har vært kunde hos oss siden desember 2015, så Mona er godt kjent med både ProResult og Anleggsterminal.

– Ja, vi i selskapene som jeg representerer liker ProResult og Anleggsterminal veldig godt. Det er brukervennlig og enkelt for gutta i felt, og det er enkelt for oss som sitter i administrasjon. Vi får alltid god og rask hjelp når vi trenger det, og dere er alltid så hyggelige, sier Mona med et smil.

Vi i Proresult mener Bygg Reis Deg er en viktig og verdifull messe som gir oss mulighet til å se hva som rører på seg i bransjen, og det er også en gyllen mulighet til å komme i kontakt med eksisterende, og potensielt nye, kunder. Vi vil takke alle som tok turen innom standen vår –  vi hadde det kjempefint på årets Bygg Reis Deg 😀