Bygg-anlegg

BYGG OG ANLEGG

En prisgunstige pakke som passer alle behov.

Proresult har siden 2004, og i tett samarbeid bransjen, utviklet det som kanskje er et av det mest komplette time- og styringssystem i markedet for bygg og anlegg i dag.

Programvaren Proresult kan enkelt tilpasse kundens ulike behov og er svært enkel i bruk. For arbeidere ute i felt kreves det minimalt med opplæring for å bruke systemet. Dette gjør det svært enkelt å komme i gang med Proresult. Vi leverer også en komplett løsning for HMS/KS i Proresult. Alt i en løsning – enklere blir det ikke!

  • Registrering av timer og utførte arbeidsoppgaver
  • Registrering av tilleggsarbeid som skal faktureres ekstra
  • Tildele oppgaver på arbeidere ute i felt
  • Bildedokumentasjon
  • Funksjon for å lage ulike sjekklister
  • HMS/KS-system med oppsett fra Byggmesterforbundet
  • Rapporter
Få demoSe priser

Redusér tidsforbruket

SPAR TID OG PENGER

Arbeidere ute i felt kan enkelt føre timer fortløpende på prosjekt og alle timer blir med. Når timene er godkjent kan du med få tastetrykk lage faktura- og lønnsgrunnlag.

 

Få oversikt med våre moduler

100% KONTROLL

Med ulike moduler i Proresult holder du enkelt orden på arbeidere, timer, prosjekt, dokumenter og viktig utstyr. Du har til enhver tid oversikt over alle timer på arbeidere og prosjekt i sanntid – dette sikrer deg god kostnadskontroll.

Planlegging, implementering og opplæring

Vi hjelper deg i gang!

For de aller fleste bedrifter uansett størrelse vil gevinstene ved digitalisering være store. Selv om fordelene er mange, så er det flere som synes, at det er vanskelig å finne tid til å komme i gang med digitalisering. Vi hjelper deg med planlegging, implementering og opplæring!

Se priser

Få en enklere og smartere arbeidsdag