Traktor

LANDBRUK OG AVLØSERE

Proresult for landbruk / avløsere

Proresult er et komplett timeføringsverktøy – som enkelt gir deg kontroll over arbeidstimer, oversikt over kunder og oppgaver, og dokumentasjon på utført arbeid.

Mange gårdbrukere henter i dag inntekter ved siden av gårdsdriften, blant annet i form av utleie av maskin- og arbeidstimer. Mange bønder bruker også avløser-tjenester. Proresult gir deg verktøyene du trenger for å ha full kontroll.

Proresult er utviklet gjennom 15 års nært samarbeid med norske bedrifter, for å skape et best mulig arbeidsverktøy til en hektisk hverdag, og kan enkelt tilpasses de behov du har.

Proresult har skreddersydde løsninger for avløser-lag, bønder som har egne avløsere og bønder med tilleggsarbeid utenom ordinær gårdsdrift. Proresult gir gode planleggingsverktøy, enkel timefangst og ikke minst dokumentasjon på utførte oppdrag.

For bønder som tar oppdrag utenom gårdsdrift kan timer og maskintimer enkelt registreres og faktureres kunde. Proresult leverer også ulike moduler ut fra behov, for eksempel brøyting.

Avløsere kan enkelt registrere sine timer fortløpende i egen app, hvilken type oppgaver som er utført, samt tillegg og kjøring. Man kan også lage egne sjekklister. Bonden kan blant annet legge ut informasjon til avløser, holder oversikt over ulike avløsere og oppgaver og mye mer.

Proresult krever minimal opplæring å ta i bruk. Vi tilbyr gratis support og opplæring, og våre dyktige rådgivere hjelper deg gjerne i gang.

Med Proresult får avløsere/selvstendig næringsdrivende:

  • Enkel timefangst og fakturering av oppdrag
  • Registering av tillegg/kjøring
  • Dokumentasjon på utført arbeid
  • Moduler tilpasset ulike behov, for eksempel brøyting
  • Oversikt over avløsere og oppgaver
  • Planleggingsverktøy
  • Ferie/fravær-funksjon
  • Mulighet for å lage sjekklister
Prøv demo i dagKontakt oss

Redusér tidsforbruket

SPAR TID OG PENGER

Arbeidere ute i felt kan enkelt føre timer fortløpende på prosjekt og alle timer blir med. Når timene er godkjent kan du med få tastetrykk lage faktura- og lønnsgrunnlag.

 

Få oversikt med våre moduler

100% KONTROLL

Med ulike moduler i Proresult holder du enkelt orden på arbeidere, timer, prosjekt, dokumenter og viktig utstyr. Du har til enhver tid oversikt over alle timer på arbeidere og prosjekt i sanntid – dette sikrer deg god kostnadskontroll.

Planlegging, implementering og opplæring

Vi hjelper deg i gang!

For de aller fleste bedrifter uansett størrelse vil gevinstene ved digitalisering være store. Selv om fordelene er mange, så er det flere som synes, at det er vanskelig å finne tid til å komme i gang med digitalisering. Vi hjelper deg med planlegging, implementering og opplæring!

Kontakt oss

Få en enklere og smartere arbeidsdag