Renhold

RENHOLD

Proresult for renhold

Proresult er et komplett timeføringsverktøy – som enkelt gir deg kontroll over arbeidstimer, oversikt over kunder og oppgaver, og dokumentasjon på utført arbeid.

Renholds-bransjen er preget av sterkt press, både på pris og kvalitet. Mange jobber blir utført til fastpris på akkord. Da er det viktig å ha gode verktøy for å holde kontroll.

Proresult er utviklet gjennom 15 års nært samarbeid med norske bedrifter, for å skape et best mulig arbeidsverktøy til en hektisk hverdag. Proresult kan også skreddersys i forhold til de behov akkurat din bedrift har.

Proresult gir din bedrift full kontroll: Det er enkelt å føre arbeidstimer i felt, og du har en ferie/fravær-funksjon. Du får gode planleggingsverktøy, og full oversikt over kunder og oppgaver.

Noe av det viktigste Proresult gir deg er at du alltid kan dokumenterer utført arbeid. Det er kjennetegnet på en seriøs og profesjonell aktør, og noe som kan gi din bedrift et konkurransefortrinn.

Proresult krever minimal opplæring å ta i bruk. Vi tilbyr gratis support og opplæring, og våre dyktige rådgivere hjelper deg gjerne i gang.

  • Enkelt timefangst
  • Dokumentasjon på utført arbeid
  • Oversikt over kunder og oppgaver
  • Planleggingsverktøy
  • Ferie/fravær-funksjon
Få demoSe priser

Redusér tidsforbruket

SPAR TID OG PENGER

Arbeidere ute i felt kan enkelt føre timer fortløpende på prosjekt og alle timer blir med. Når timene er godkjent kan du med få tastetrykk lage faktura- og lønnsgrunnlag.

 

Få oversikt med våre moduler

100% KONTROLL

Med ulike moduler i Proresult holder du enkelt orden på arbeidere, timer, prosjekt, dokumenter og viktig utstyr. Du har til enhver tid oversikt over alle timer på arbeidere og prosjekt i sanntid – dette sikrer deg god kostnadskontroll.

Planlegging, implementering og opplæring

Vi hjelper deg i gang!

For de aller fleste bedrifter uansett størrelse vil gevinstene ved digitalisering være store. Selv om fordelene er mange, så er det flere som synes, at det er vanskelig å finne tid til å komme i gang med digitalisering. Vi hjelper deg med planlegging, implementering og opplæring!

Se priser

Få en enklere og smartere arbeidsdag