Vaktmester

VAKTMESTER

Proresult for vaktmestere

Proresult er et komplett timeføringsverktøy – som enkelt gir deg kontroll over arbeidstimer, oversikt over kunder og oppgaver, og dokumentasjon på utført arbeid.

Vaktmester-bransjen er preget av komplekse arbeidsdager, med mange ulike oppgaver og mye å holde styr på. Det krever et godt verktøy til å holde kontroll på alt.

Proresult er utviklet gjennom 15 års nært samarbeid med norske bedrifter, for å skape et best mulig arbeidsverktøy til en hektisk hverdag. Proresult kan skreddersys i forhold til de behov akkurat din bedrift har, og gir deg full kontroll.

Vaktmesteren har ofte ansvar for flere bygg og mange faste oppgaver: klippe gress, måke snø og vedlikehold på bygg og utstyr, samtidig som man håndterer oppgaver som reparasjon, rydding mm. i på fellesområder, kontakt med beboere med ulike behov (sameie og borettslag) og vaktordning 24/7. Arbeidsdagen er ofte en kombinasjon av faste gjøremål, og mindre oppgaver som må løses der og da.

Proresult lar deg tildele oppgaver til vaktmestere i felt. Vaktmesteren får enkel registrering av timer og tilleggsarbeid som skal faktureres ekstra, og mulighet til å lage sjekklister.

Når arbeid utføres i henhold til kontrakter og faktureres etter avtale er det viktig å ha dokumentasjon på utført arbeid. Med Proresult kan du alltid dokumenterer det du har utført, også gjennom bildedokumentasjon. Det er kjennetegnet på en seriøs og profesjonell aktør, og noe som kan gi din bedrift et konkurransefortrinn.

Proresult krever minimal opplæring å ta i bruk. Vi tilbyr gratis support og opplæring, og våre dyktige rådgivere hjelper deg gjerne i gang.

Med Proresult får du enkelt utført:

  • Registrering av timer og utførte arbeidsoppgaver
  • Registering av tilleggsarbeid som skal faktureres ekstra
  • Tildele oppgaver på vaktmestere ute i felt
  • Bildedokumentasjon
  • Funksjon for å lage ulike sjekklister
  • HMS/KS
  • Rapporter
Prøv nåSe priser

Redusér tidsforbruket

SPAR TID OG PENGER

Arbeidere ute i felt kan enkelt føre timer fortløpende på prosjekt og alle timer blir med. Når timene er godkjent kan du med få tastetrykk lage faktura- og lønnsgrunnlag.

 

Få oversikt med våre moduler

100% KONTROLL

Med ulike moduler i Proresult holder du enkelt orden på arbeidere, timer, prosjekt, dokumenter og viktig utstyr. Du har til enhver tid oversikt over alle timer på arbeidere og prosjekt i sanntid – dette sikrer deg god kostnadskontroll.

Planlegging, implementering og opplæring

Vi hjelper deg i gang!

For de aller fleste bedrifter uansett størrelse vil gevinstene ved digitalisering være store. Selv om fordelene er mange, så er det flere som synes, at det er vanskelig å finne tid til å komme i gang med digitalisering. Vi hjelper deg med planlegging, implementering og opplæring!

Se priser

Få en enklere og smartere arbeidsdag