VI SKREDDERSYR DIGITALE LØSNINGER FOR

BYGG OG ANLEGGSBRANSJEN

Vi har satt sammen prisgunstige pakker som passer alle behov.

Proresult har siden 2004, og i tett samarbeid bransjen, utviklet det som kanskje er et av det mest komplette time- og styringssystem i markedet for bygg og anlegg i dag.

Programvaren ProResult kan enkelt tilpasse kundens ulike behov og er svært enkel i bruk. For arbeidere ute i felt kreves det minimalt med opplæring for å bruks systemet. Dette gjør det svært enkelt å komme i gang med ProResult. Nyhet! Vi leverer nå også en komplett løsning for HMS/KS i ProResult. Alt i en løsning – enklere blir det ikke!

  • Registrering av timer og utførte arbeidsoppgaver
  • Registrering av tilleggsarbeid som skal faktureres ekstra
  • Tildele oppgaver på arbeidere ute i felt
  • Bildedokumentasjon
  • Funksjon for å lage ulike sjekklister
  • HMS/KS
  • Rapporter

Redusér tidsforbruket

Spar tid og penger

Arbeidere ute i felt kan enkelt føre timer fortløpende på prosjekt og alle timer blir med. Når timene er godkjent kan du med få tastetrykk lage faktura- og lønnsgrunnlag.

Få oversikt med våre moduler

100% kontroll

Med ulike moduler i ProResult holder du enkelt orden på arbeidere, timer, prosjekt, dokumenter og viktig utstyr. Du har til enhver tid oversikt over alle timer på arbeidere og prosjekt i sanntid – dette sikrer deg god kostnadskontroll.

Vi er en meget fornøyd bruker av programvaren ProResult for timeregistrering. Vi tok i bruk systemet i september 2014 og har gått fra kr 2,5 mill. i ufakturerte timer ved årsslutt i 2014 til nå kr 290 000,-.
Dette er utelukkende ProResult sin fortjeneste og faktureringarbeidet går nå som en lek. Før var det noe vi gruet oss til og utsatte i det lengste, nå gjør vi det kontinuerlig og har fått full kontroll.

Ing. Trygve Jensen AS / Jarle

 
Kundeservice

Gratis planlegging, implementering og opplæring

Vi hjelper deg i gang

For de aller fleste bedrifter uansett størrelse vil gevinstene ved digitalisering være store. Selv om fordelene er mange, så er det flere som synes, at det er vanskelig å finne tid til å komme i gang med digitalisering. Vi hjelper deg med planlegging, implementering og opplæring. Helt uten kostnader!