Gode samarbeidspartnere til fordel for våre kunder

Byggmesterforbundet og Proresult AS har gått sammen om videreutvikling av programvaren Proresult, og vi kan nå tilby medlemmer og kunder en komplett digital plattform med alle funksjoner integrert i ett og samme system.

Med den nye avtalen får medlemmer og kunder mulighet til å håndtere timeregistrering, HMS/KS, byggesøknader og kalkulasjon, i tillegg til en rekke andre allerede etablerte funksjoner i Proresult. Vi har tatt det beste fra begge parter, og vi tror mange kunder vil kunne dra stor nytte av systemet.

Les mer om samarbeidet mellom Byggmesterforbundet og Proresult –>

Les merBook demo

Medlemskap med meget gode vilkår

Et medlemskap i Byggmesterforbundet innebærer at bedriften kan få hjelp når den trenger det. Juridisk rådgivning, faglig veiledning, gode og rimelige forsikringer, innkjøpsordninger, kurs og kompetanseheving er noe av det de tilbyr sine medlemmer.

I tillegg er forbundet opptatt av å utvikle gode digitale hjelpemidler for bedriftene. Kalkulasjonsprogrammet Kalk Online og samarbeidet med Proresult om styringssystem/KS-system er gode eksempler på dette. Disse produktene tilbys til alle i bransjen, men selvsagt med gode medlemsrabatter for de som er medlem.

Her kan du lese mer om medlemskap i Byggmesterforbundet –>

Om Byggmesterforbundet

Byggmesterforbundet er stolte av tømrerfaget og opptatt av at de som er med og bygger landet skal være redelige bedrifter med fast ansatte fagarbeidere, og lærlinger. Byggmesterforbundet arbeider bredt på en rekke områder inn mot myndighetene og andre premissgivere for å sikre best mulig rammevilkår for den typiske medlemsbedrift.

Produkter

Er du medlem av Byggmesterforbundet? Da får du egne rabatterte priser. Ta kontakt for pristilbud.
Ta kontaktBook demo
Proresult-Produkter

Proresult timeregistrering

Proresult er et av markedets mest komplette system for timeregistrering, prosjektplanlegging og HMS/KS. Løsningen er enkel i bruk og tilpasses den enkeltes bedrifts behov.

Proresult-Elektronisk-mannskapsliste

Elektronisk mannskapsliste

Anleggsterminal er en fullverdig løsning for mobil og kortleser hvor du ikke trenger å bruke tid på og administrere og legge opp brukere manuelt. Løsningen er selvbetjent både for ansatte og underleverandører i samme løsning. Enklere og bedre blir det ikke!

Proresult-HMS

HMS/KS-System

Proresult tilbyr tilleggsabonnement der vi tilpasser HMS/KS-systemet for din bedrift. Fagkonsulenter fra Byggmesterforbundet har bidratt til nytt innhold med fullt mal-verk for rutiner og sjekklister.

 

Kalkulasjon

Få bedre oversikt over totalkostnadene i et prosjekt! Proresult AS går sammen med Byggmesterforbundet og viderefører Byggmesterforbundet sitt Kalk Online-program.

Elektronisk kjørebok

Med integrasjonen mellom Proresult og Automile på plass kan våre kunder enkelt styre turene fra Proresult-appen!

Hva sier Proresult sine kunder?

Avtal en gjennomgang eller ta kontakt i dag!

Har du lyst på en demo? Eller ønsker å få mer informasjon om våre priser? Ta kontakt nedenfor.

Kontakt oss for mer info og priser

Fyll ut skjema nedenfor, så tar vi kontakt med deg så fort vi har anledning!

Prøv Proresult i dag!