Om Proresult

Vi utvikler de beste programvareløsningene til bygg- og anleggsbransjen, og har levert utallige løsninger til kunder i alle størrelser. Proresult består av et ungt og tett miljø av utviklere og vi er aldri langt unna. Hos oss kan du få snakke direkte med utvikleren om det er noe spesielt du trenger. All opplæring blir gitt av erfarne kundekonsulenter.

I 2004 får entreprenørselskapet Terje Sunde AS en idé om hvordan de kan løse sine utfordringer for timeregistrering.

De utfordrer Andreas Haug i selskapet Total Data AS og i perioden 2004-2006  utvikler han, i tett samarbeid med Terje Sunde AS, en programvare for timeregistrering til håndholdte enheter. Løsningen er skreddersydd for bygg- og anleggsbransjen og flere selskap fatter interesse. I 2006  blir Dvergsdal & Sunde AS bruker av programvaren og er med på å utvikle løsningen videre.

Proresult AS blir i 2007  stiftet som et eget selskap med Terje Sunde AS, Dvergsdal & Sunde og Andreas Haug som de største eierne. Andreas Haug går inn som daglig leder i det nye selskapet. Samme år blir programvaren lansert som TMC på «Bygg Reis Deg» messen. Timeregistrering på PC og mobil blir mulig og programvaren begynner for alvor å få fotfeste i markedet.

I 2008  inngår Proresult en kjedeavtale med VestlandsHus. Dette er en viktig milepæl for selskapet og en annerkjennelse for TMC som produkt. TMC endrer senere navn til ProResult.

Den første appen for android så dagens lys i 2010. Senere kom app med støtte for iPhone.

Fra 2011 ekspanderer selskapet og styrker seg på marked og utvikling. I 2012 blir selskapet nominert til «Årets gründer» i Sogn og Fjordane.

I 2013 lanserer selskapet Anleggsterminal, som er en programvare for elektronisk registrering av mannskapsliste.
Selskapet har de siste årene hatt en sterk og positiv utvikling.

Antall brukere har fra 2011 økt fra rundt 500 til over 11.000 brukere. Omsetningen har i samme periode økt fra 0,8 mill. til 13,8 mill.

Proresult AS ble i 2016, 2017 og 2018 nominert som Gasellebedrift i Sogn og Fjordane.

Visjon

«Vi utvikler en enklere og smartere arbeidsdag for våre kunder!» 

Dette gjør vi ved å:

  • utvikle en enkel og brukervennlig løsning for brukere ute i felt og på kontor
  • tilby kundetilpassede løsninger som støtter opp under bedriftens rutine, prosesser og øvrige system
  • være best på opplæring og support

Kjerneverdier

Vi har som mål å skape de beste kundeopplevelsene ved å være:

  • engasjert og genuint opptatt av kunden
  • dyktige, kompetente og erfarne
  • pålitelig, ærlig og ydmyk