WEBINAR

Hev kompetansen din med våre gratis webinar!

Vi ønsker at kundene våre skal få mest mulig nytte av Proresult, og bli noen «racere» på å bruke systemet. Vi har derfor begynt å holde webinar for admin brukere av Proresult – helt gratis – med mange spennende tema! Bli med du også!

Proresult er i stadig utvikling og det har gjennom årene blitt lansert en rekke nye moduler og funksjoner. Vi ønsker å tilby opplæring og påfyll av kompetanse gjennom helt gratis kursing i form av webinar. Endelig er dette lett tilgjengelig for Proresult admin brukere.

Gå til webinarer

Hvordan fungerer det?

Et webinar er en online presentasjon der du som deltaker kan se hva som skjer på foredragsholderens datamaskin, samtidig som du hører på foredragsholderens forklaring på hva som skjer.

For å delta på et webinar må du ha en enhet som er tilkoblet internett, og høytalere eller øretelefoner. Du kan bruke egen datamaskin, nettbrett eller telefon.

Våre fremtidige webinarer

Under ser du en full oversikt over våre fremtidige webinarer. Ser du et webinar du ønsker å melde deg på, er det bare å trykke på registrer deg og følge prosessen videre.

Hvordan deltar jeg?

Våre webinar er tilgjengelig for alle med administratorrolle i Proresult.

Du melder deg på webinaret ved å klikke på en «påmeldingslink» i Proresult admin og får opp et påmeldingsskjema som du fyller ut med navn, e-post adresse osv. Du vil da få tilsendt en e-post med bekreftelse på at du er påmeldt. E-posten inneholder også informasjon om hvordan du kobler deg til webinaret, og du kan eventuelt legge den som en avtale i for eksempel Outlook-kalenderen din.

Samme dag som webinaret finner sted får du tilsendt en e-post 2 timer før webinaret starter. Denne e-posten vil også inneholde informasjon om hvordan du kobler deg til webinaret. Dersom det er første gangen du deltar på våre webinar vil du få opp en liten programsnutt som heter «GoToOpener» som du må kjøre og deretter følge instruksjonen på skjermen.

Koble deg på i god tid før webinaret starter slik at du får sjekket at det tekniske fungerer. Det er også mulig å stille spørsmål underveis i webinaret via chat-funksjon og eventuelt e-post.

Hvor finner jeg tidligere webinarer?

Link til tidligere webinar blir lagt ut dagen etter opptak på admin-siden under «Support» og «Instruksjonsvideoer«. Linken tar deg direkte til videoen, og du har mulighet til å hoppe frem og tilbake så mye du ønsker. Vi legger alltid ut innholdsliste slik at du enkelt kan finne frem i videoen, og ha oversikt over de ulike tema.

Mer kunnskap, mer effektive arbeidsdager

Vi tror kursing i form av webinar kan være til stor nytte for alle våre kunder. Dette er en god måte å bli bedre kjent med systemet på, i tillegg til å tilegne deg ny kunnskap. Økt kunnskap om systemet kan gi deg en mer effektiv arbeidsdag, og kanskje det er funksjoner og moduler dere ikke har tatt i bruk enda som kan bidra til å forenkle hverdagen. For opplæring av nye administratorer kan dette også brukes som et viktig hjelpemiddel.

Bli med på våre webinar du også – når det passer deg!