allinone_transparent mini

Test nytt brukergrensesnitt!

Utviklerne jobber hardt med fornying av plattform og brukergrensesnitt, og skal fremover oppgradere modul for modul til en plattform som er mer moderne og fremtidsrettet!

Vi vil med dette legge til rette for at Proresult-systemet alltid er i forkant, og at vi kan ta i bruk nye teknologier i den rivende utviklingen vi er inne i. I overgangsfasen vil vi tilby det gamle grensesnittet paralellt med nye paralellt slik at eventuelle mangler og bugs i nytt grensesnitt ikke skal få konsekvenser for deg som kunde.

I denne forbindelse ønsker vi pilotkunder som vil teste det nye grensesnittet etterhvert som det rulles ut. Vi vil fortløpende gjøre tilgjengelig de nye modul-grensesnittene via Oppsett > Innstillinger > Nytt grensesnitt

Når du krysser av for en modul/funksjon her så aktiveres nytt grensesnitt på den funksjonen for alle brukere på din konto. Pr. 07.nov er det kun èn helt avgrenset admin-modul som er lagt ut til beta-testing, nemlig det å administrere arbeidere, men flere vil bli rullet ut fremover.

Det er enkelt å deaktivere igjen dersom det nye grensesnitttet ikke fungerer som forventet, men da vil vi gjerne ha tilbakemelding på hva som ikke fungerer.
Uansett innspill, så setter vi pris på å høre fra deg, og tilbakemeldinger kan sendes til support@proresult.no

Comments are closed.