REFERANSER FRA NOEN AV VÅRE KUNDER

Landbruk Nordvest SA
Selma Cowan

«Vi tok i bruk Proresult for 1 ½ år siden, etter å ha fått en presentasjon om mulighetene, og flere gjennomganger for å skreddersy løsningen til vår bedrift. Vi har forskjellige grupper med ansatte som rapportere sine timer på forskjellige måter, og Roar i Proresult brukte mye tid på å tilpasse timelistene til hver enkel gruppe.

Mange av våre ansatte og kunder var litt skeptiske i første omgang – ikke alle er like flink til å bruke PC eller nedlaste en app på telefonen. Men etter noen måneder hadde ganske mange tatt systemet i bruk, og per i dag kommer over trekvart av alle timer via Proresult, og tar kunder kontakt for å høre om hvordan de kan starte med elektronisk timeregistrering.

Systemet er enkelt å kombinere med vårt lønnssystem, og jeg kan bare skryte om IT støtte som vi har fått. Våre egne henvendelser ble besvart veldig fort, og kunder som ikke fikk det til å åpne en link i en e-post ble kontaktet direkte av IT support for å løse problemet, samme dag som kunden rapporterte det til oss.

Vi bruker systemet for alt som har med lønn å gjøre (timelister for alle ansatte, reiseregninger, egenmeldinger, ferieplanlegging), og har etter hvert tatt i bruk en planleggingsmodule for ringavløsere og landbruksvikarer, der de kan se hvor de skal jobbe den kommende uke. Vi bruker systemet også for å legge ut instruks og kundeavtaler, samt viktig HMS informasjon i forskjellige språk. Om ønskelig kan vi kreve at vedkommende må hake av for å ha lest noe. Dette sparer oss en masse tid!

Lønnskjøringen tok før i tid ofte en hel dag, men dette er redusert til et par timer. Vi har kuttet ut problemer som hadde med dobbeltregistrering å gjøre, eller feilregistrering av timer pga uleselige timelister. Vi trenger ikke å være bekymret om at posten kanskje ikke leverer fort nok, eller at man sender timelistene til feil adresse. Dette systemet er proff, og det har gitt oss et fortrinn når det gjelder levering av gode tjenester til våre kunder.»
les mer

Vestafjell AS
Solveig Y. Schnelle

«Vi har brukt Proresult sitt timeregistreringsprogram i flere år, både webløsningen og som app. Appen er enkel å bruke for vår arbeidere, den er enkel å orientere seg i og gir oss som bedrift nyttig informasjon om timebruken på de ulike prosjektene og de arbeidsoppgaver som er utført. Programvaren tilbyr også valg av flere språk, noe som gjør det enklere for utenlandske arbeidere å føre riktig. Arbeideren har sin egen bruker og kan bl.a. i appen enkelt se sin egen timeliste, ha oversikt over timer til avspasering og se tilgjengelige feriedager».

Vi eksporterer timene til lønnsprogrammet og det er mange nyttige rapporter som kan hentes ut. Som adminbruker har du alle rettigheter, men vi ønsker oss flere nivå mellom bruker og admin når det gjelder tilgangsrettigheter. Dette skal være under utvikling i Proresult og det viser at de lytter til kunders ønske og prøver å etterkomme disse dersom mulig. De er god på support når det trengs og de viser velvillighet til å løse nye utfordringer som kan dukke opp underveis fra oss som brukere.»
les mer

Byggmester Sjaastad AS
Robert Gabrielsen

«Vi er godt fornøyd med Proresult til prosjektstyring. Digitalisering av timeføring og hjelpemidler til kvalitetssikring av utført arbeid forenkler og effektiviserer hverdagen. Det er således avgjørende at en App til sluttbruker er enkel å bruke. Våre tømrere har gitt meget gode tilbakemeldinger på dette og fornøyd med produktet. De fleste hos oss har erfaring fra andre tilsvarende systemer der det har vært flere apper for å oppnå samme funksjonalitet som hos Proresult sin app. Vi liker at alt er på en plass.

Administrasjonsfunksjon er enkel og oversiktlig. Alt av informasjon på prosjektene samlet på en plass er en fordel. Rapportmulighetene er meget gode og lagerfunksjon er også bra.

Vi har i tillegg knyttet våre kjørebøker til Proresult noe som gir oss faktiske kjørekostnader på det enkelte prosjekt.

Det er kort vei til systemutviklerne hos Proresult. Det gis god support og det er fint å få kunne bidra med innspill til videreutvikling av et allerede meget godt produkt.»
les mer

Trafikklederen AS
Morten Anders Hansen

Appen:
Proresult appen er veldig enkel å håndtere for alt og alle. Våre medarbeidere lærer den veldig fort. Og de kan finne alt av dokumenter og bilder som trengs for å utføre oppdrag.

Admin:
Administrator delen av Proresult er helt ypperlig for det vi bruker den til. Veldig enkel og lett. Kan få alt av papirer og tull bort med enkel app og webside.

Proresult firma:
Proresult er (helt ærlig) kanon firma, service døgnet rundt. Veldig hyggelige folk som svarer på mail og telefon. Med en gang det er noe så hiver de seg rundt. Føler at jeg og resten av medarbeiderne i Trafikkleder AS blir tatt godt vare på

W. Giertsen Tunnel AS
André Mjelstad

«For noen år siden var vi i W. Giertsen Tunnel AS fremdeles på manuelt førte timelister og arbeidsordrer, RUH og produksjonsplanlegging.

Etter en kort, effektiv og særdeles hyggelig presentasjon av hva Proresult kunne levere, valgte vi å gå for denne løsningen. Prismodellen for bruk og det at det ikke krevde noen form for investeringer gjorde også valget enkelt for oss.

Våre montører har alle installert appen og bruker den daglig til:

  • Timeføring, noe som er enkelt oversiktlig og lite tidkrevende.
  • De bruker den til å registrere kvalitetsavvik og RUH på en enkel genial og ikke minst god måte der det er enkelt å legge ved bilder som dokumentasjon. (Et Bilde sier mer enn 1000 ord)
  • Videre bruker de den til å lage arbeidsordrer der de skriver tekst på hva som er utført, fører timer og materiell og får signatur fra kunden og deretter på en enkel måte sender rapporten som vedlegg på en epost.

Administrativt brukes programmet hver eneste dag.

  • Her godkjenner baser/anleggsledere timer for «sine» montører. Gode enkle oversikter som enkelt kan eksporteres til Excel om ønskelig.
  • Her henter vi arbeidsordrer som underlag for fakturering . Nye ordrer eller andre dokumenter vises på en enkel og oversiktlig måte på «startsiden»
  • Gode rapporter på effektivitet og timeforbruk fordelt på prosjekter, eller som total gir oss en enkel og god oversikt som grunnlag for OPAT og  BPAT.
  • Sist, men ikke minst er planleggeren en enkel, genial og praktisk planlegger for oss med mange ulike prosjekter med både lang og kort tidshorisont. Her ligger de ansatte inne med sine rette arbeidstidsordninger og vises enkelt og oversiktlig om de er tilgjengelig eller ikke.

Det som montørene liker aller best med planleggeren er at de får opp i sin app hvilket prosjekt de er planlagt til. Forutsigbarhet for montøren gjennom deling av slik informasjon er bare helt topp!!!!

Proresult som leverandør oppleves av oss som profesjonelle samtidig som vi blir behandlet som «familie».

Dette gjennom å få hjelp til våre tilpasninger og ønsker samtidig med en klar beskjed om dette blir kostbart eller upraktisk i forhold til behovet/ løsningen.

Ingen «unødig masing» men alltid klar til å hjelpe. Dette er noe travle administratorer setter pris på.»
les mer