Vi forenkler hverdagen din

ProResult er et av markedets mest komplette system for timeregistrering, prosjektplanlegging og HMS/KS. Løsningen er enkel i bruk og tilpasses den enkeltes bedrifts behov.

Vi har satt sammen prisgunstige pakker som passer alle behov – enten du er et enkeltmannsforetak eller bedrift med mange hundre ansatte!

Er det vanskelig å finne en pakke som passer for deg? Trenger du bare en tilleggsmodul?  For kr 20,- per bruker/mnd kan du velge en ekstra valgfri modul til Time og Plus pakken. Kostnadseffektivt og smart for deg!

Beregn din pris

Alle priser er per mnd. og eks. mva. Grunnpris gjelder per bedrift (ikke bruker). Kostnad for etablering og integrasjon mot økonomisystem tilkommer. Les mer om integrasjoner her.

Generelle vilkår finner du her.

* Oppsett og tilpasning på HMS/KS medfører en oppstartkostnad og kostnad for årlig revisjon.

PRORESULT

Time

kr 79,- per bruker

+ grunnpris kr 149,-

Beregn din pris

Alle priser er per mnd. og eks. mva. Grunnpris gjelder per bedrift (ikke bruker).

For modulen HMS/KS-system tilkommer det kostnader med oppsett og årlig revisjon. 

EN ENKLERE HVERDAG

Hva kan ProResult gjøre for din bedrift?

Redusér tidsforbruket

Spar tid og penger

Med ProResult vil du enkelt redusere tidsforbruket på føring, innsamling og bearbeidelser av timer. Arbeidere ute i felt kan enkelt føre timer fortløpende på prosjekt og alle timer blir med. Når timene er godkjent kan du med få tastetrykk lage faktura- og lønnsgrunnlag.  Du har til enhver tid oversikt over alle timer på arbeidere og prosjekt i sanntid – dette sikrer deg god kostnadskontroll. For en bedrift med eksempelvis 10 arbeidere vil den månedlige kostnaden med ProResult PLUS være kr 1139,-. Du skal ikke spare mange timer før dette blir lønnsomt. Veldig lønnsomt!

Få oversikt med våre moduler

100% kontroll

I en hektisk hverdag er det mye å holde oversikt over. Med ulike moduler i ProResult holder du enkelt orden på arbeidere, timer, prosjekt, dokumenter og viktig utstyr. Med modulen «Dokumentstyring» kan du trygt lagre alle bedriftens dokumenter og knytte dem opp mot prosjekt og arbeidere. Permer og arkiv blir overflødig.  Modulen «Verktøyoversikt» gir deg full kontroll over hvor viktig verktøy til enhver tid er. Du kan også reservere verktøy på prosjekt fram i tid – ingen grunn til forsinkelse på grunn av manglende verktøy! Modulen «Prosjektplanlegger» sørger for at du kan planlegge bruk av mannskap og utstyr (verktøy og maskiner) på prosjekt fram i tid  – uunnværlig verktøy for en effektiv arbeidshverdag!

Kundeservice

Gratis planlegging, implementering og opplæring

Vi hjelper deg i gang

For de aller fleste bedrifter uansett størrelse vil gevinstene ved digitalisering være store. Selv om fordelene er mange, så er det flere som synes, at det er vanskelig å finne tid til å komme i gang med digitalisering. Vi hjelper deg med planlegging, implementering og opplæring. Helt uten kostnader!