Proresult-Elektronisk-mannskapsliste

PRISER MANNSKAPSLISTE

En av markedets mest komplette og fleksible løsning

Anleggsterminal er en fullverdig løsning for mobil og kortleser hvor du ikke trenger å bruke tid på og administrere og legge opp brukere manuelt. Løsningen er selvbetjent både for ansatte og underleverandører i samme løsning. Enklere og bedre blir det ikke!

* Pris for kjøp av kortleser er kr 2.990,-
Alle priser er eks. mva.

* Pris for kjøp av kortleser er kr 2.990,-
Alle priser eks. mva.

Ofte stilte spørsmål

Må jeg ha elektronisk mannskapsregistrering?

Fra 1. juli 2017 er det krav om elektronisk mannskapsregistering i § 15 i Byggherreforskriften. Dersom ditt prosjekt kommer under Byggherreforskriften må du føre mannskapslister elektronisk.

Når gjelder Byggherreforskriften?

Byggherreforskriften gjelder når byggherre er en næringskunde. Dersom byggherre er en privatperson gjelder ikke Byggherreforskriften, med unntak av § 10 om forhåndsmelding. Kravet om elektronisk mannskapsliste § 15 faller da bort.

Hvordan kommer jeg i gang med ny kortleser?

Når du mottar kortleseren skrur du den på med knappen på toppen Deretter følger du anvisningene på skjermen. Du trenger ditt eget hms-kort og mobiltelefon for å komme i gang.

Hvordan henter jeg ut registreringsrapport?

Du logger deg inn på nettsiden www.anleggsterminal.no . Der kan du administrere og hente ut rapporter.

Kan flere være administrator/ha tilgang til registreringsrapport?

Ja – du kan tildele administratorrolle til de du ønsker. Andre rolletyper er også tilgjengelig for tildeling. En bruker kan for eksempel ha tilgang til å bare hente ut registreringsrapport på enkelte prosjekt. Dette gjøres under «Brukeradministrasjon».

Kan jeg se registreringer direkte på kortleseren?

Du kan se hvem som har registrert seg inn på dagens dato direkte på kortleseren ved å trykke der det står «Standby» og velge «Dagsrapport».

Hvordan skifter jeg prosjekt-tilknytning?

  • Dette gjøres på kortleseren:
  • Velg innstillinger fra valg-menyen
  • Trykk på innstilling for «Terminal plassering»
  • Velg en av de eksisterende i listen som kommer frem, eller trykk på «Opprett ny..»Du kan også skifte prosjekt-tilknytning via «Anlegg» og «Kortleser» på Anleggsterminal.no.

Må jeg betale månedslisens om jeg ikke bruker kortleseren?

Dersom kortleseren ikke er i bruk kan du deaktivere den i Admin. Dersom kortleseren ikke er i bruk en kalendermåned betaler du ikke månedslisens for aktuelle måned.

Prøv Anleggsterminal i dag!