PRISER PRORESULT

Et av markedets mest fleksible og komplette prosjektstyringsverktøy.
Løsningen er enkel i bruk og tilpasses bedriftens behov.

*) HMS/KS-systemet er et tilleggsabonnement for Proresult-pakkene. Les mer og ta kontakt angående HMS/KS-systemet her.

Er det vanskelig å finne en pakke som passer for deg? Trenger du bare en tilleggsmodul? For kr 20,- per bruker/mnd kan du velge en ekstra valgfri modul til Plus pakken. Kostnadseffektivt og smart for deg!

Det tilkommer en avtalt sum som etableringskostnad. Alle priser er eks. mva.

*) HMS/KS-systemet er et tilleggsabonnement for Proresult-pakkene. Les mer og ta kontakt angående HMS/KS-systemet her.

Er det vanskelig å finne en pakke som passer for deg? Trenger du bare en tilleggsmodul? For kr 20,- per bruker/mnd kan du velge en ekstra valgfri modul til Time og Plus pakken. Kostnadseffektivt og smart for deg!

Det tilkommer en avtalt sum som etableringskostnad. Alle priser er eks. mva.

Ofte stilte spørsmål

Hvem passer Proresult for?

Proresult passer for alle. Vi har alt fra enkeltmannsforetak til store bedrifter med flere hundre ansatte på vår kundeliste. Vi tilpasser og skalerer etter dine behov.

Hvordan kommer jeg i gang med en prøveperiode?

Den enkleste måten å komme i gang på er å registrer deg på våre hjemmesider. Vi vil i løpet av kort tid ta kontakt med deg for å innhente litt informasjon om din bedrift, slik vi kan sette opp en tilpasset konto til deg. Når dette er gjort kan du teste Proresult fullt ut i 30 dager. Vi hjelper deg underveis slik at testperioden blir best mulig for deg.

Om jeg trenger hjelp?

Vi tilbyr support på 57 82 00 06 og support@proresult.no mandag til fredag fra kl. 09.00 til kl. 15.00.

En effektiv måte å hjelpe deg på er et webmøte hvor vi deler skjerm. Til dette bruker vi Teams.

Hva skjer når prøveperioden går ut?

Om du er fornøyd med Proresult så inngår vi en avtale. Om nødvendig gjør vi ytterlige tilpasninger på din konto for å tilpasse systemet din bedrift.

Om du ikke ønsker å inngå en avtale På Proresult så blir kontoen stengt og dine registreringer vil bli utilgjengelig. Dersom du har behov for dine registreringer vil vi selvsagt sende dette til deg. Dersom du ønsker å bli kunde på et senere tidspunkt kan vi gjenåpne kontoen din.

Har du behov for mer prøvetid, så er det bare til å ta kontakt med oss.

Trenger jeg å laste ned programvaren til min PC eller Mac?

Nei, det trenger du ikke. Proresult er et web-basert system som du logger deg på. Da har du tilgang til dine ansatte, prosjekter, kunder med mer fra «skyen». Helt enkelt og trygt!

Hvordan laster jeg ned mobilapplikasjonen?

Applikasjonen lastes enkelt ned via Google Play (Android) eller App Store (iPhone).

Er det mulig å få tilpasninger i systemet?

Ja, det er det. Vi kan gjøre ulike type tilpasninger i systemet slik at løsningen blir skreddersydd dine behov.

Tilbyr dere HMS/KS-system?

Ja, vi tilbyr HMS/KS-system som et tilleggsabonnement, med alle de rutiner og sjekklister som du trenger tilpasset din bedrift.

Jeg har egne skjema som jeg ønsker å bruke. Er det mulig?

Ja, vi kan utvikle spesialtilpasset skjema for deg ved behov. Dette vil være en tilpasningsjobb som blir fakturert etter avtale. Vi har stort utvalg av standardiserte skjemaer og sjekklister i vår HMS/KS modul som skal dekke de fleste behov.

Er det mulig med integrasjon og eksport mot andre system?

Vi har laget flere ulike fil importer som gjør at man kan eksportere og importere lønnsgrunnlag og timelister fra Proresult til ulike lønnsystem, blant annet Huldt & Lillevik Lønn, Visma Lønn, Uni Micro, Xledger, Nettlønn, InfoEasy med flere.

Vi tilbyr også komplette API integrasjoner (timer, prosjekt, kunder med mer) mot nye skybaserte regnskapssystem som eksempelvis:

  • UniMicro v4
  • Tripletex
  • PowerOffice GO
  • Visma.net
  • 24SevenOffice

Er det trygt å bruke Proresult?

Systemet blir driftet fra et profesjonelt datasenter med høy grad av oppetid og sikkerhet. Målet vårt er at systemet skal være tilgjengelig når du trenger det, uten uventede forstyrrelser.

Vi tar backup av dine data hver natt, slik at de kan gjenopprettes i tilfelle noe uventet skulle skje.

Er det bindingstid?

Nei, det er ingen bindingstid. Kun 6 måneder ordinær oppsigelse. Vi tror at god service og et skikkelig bra produkt er oppskriften på et langvarig kundeforhold – ikke bindingstider.

Hvorfor har vi grunnpris?

Vi har valgt å ha en lav månedspris per bruker og en fast grunnpris per måned for å ha en rettferdig prismodell til våre kunder. For et enkeltmannsforetak vil prisen være fra kr 79,- + grunnpris kr 199 – til sammen kr 278,-. For en bedrift med 5 ansatte vil prisen være fra kr 594,-.

Grunnpris skal dekke minimumskostnad for vedlikehold av server og kundekonto.

Få en enklere og smartere arbeidsdag