«Vi tok i bruk Proresult for 1 ½ år siden, etter å ha fått en presentasjon om mulighetene, og flere gjennomganger for å skreddersy løsningen til vår bedrift. Vi har forskjellige grupper med ansatte som rapportere sine timer på forskjellige måter, og Roar i Proresult brukte mye tid på å tilpasse timelistene til hver enkel gruppe.

Mange av våre ansatte og kunder var litt skeptiske i første omgang – ikke alle er like flink til å bruke PC eller nedlaste en app på telefonen. Men etter noen måneder hadde ganske mange tatt systemet i bruk, og per i dag kommer over trekvart av alle timer via Proresult, og tar kunder kontakt for å høre om hvordan de kan starte med elektronisk timeregistrering.

Systemet er enkelt å kombinere med vårt lønnssystem, og jeg kan bare skryte om IT støtte som vi har fått. Våre egne henvendelser ble besvart veldig fort, og kunder som ikke fikk det til å åpne en link i en e-post ble kontaktet direkte av IT support for å løse problemet, samme dag som kunden rapporterte det til oss.

Vi bruker systemet for alt som har med lønn å gjøre (timelister for alle ansatte, reiseregninger, egenmeldinger, ferieplanlegging), og har etter hvert tatt i bruk en planleggingsmodule for ringavløsere og landbruksvikarer, der de kan se hvor de skal jobbe den kommende uke. Vi bruker systemet også for å legge ut instruks og kundeavtaler, samt viktig HMS informasjon i forskjellige språk. Om ønskelig kan vi kreve at vedkommende må hake av for å ha lest noe. Dette sparer oss en masse tid!

Lønnskjøringen tok før i tid ofte en hel dag, men dette er redusert til et par timer. Vi har kuttet ut problemer som hadde med dobbeltregistrering å gjøre, eller feilregistrering av timer pga uleselige timelister. Vi trenger ikke å være bekymret om at posten kanskje ikke leverer fort nok, eller at man sender timelistene til feil adresse. Dette systemet er proff, og det har gitt oss et fortrinn når det gjelder levering av gode tjenester til våre kunder.»