«For noen år siden var vi i W. Giertsen Tunnel AS fremdeles på manuelt førte timelister og arbeidsordrer, RUH og produksjonsplanlegging.

Etter en kort, effektiv og særdeles hyggelig presentasjon av hva Proresult kunne levere, valgte vi å gå for denne løsningen. Prismodellen for bruk og det at det ikke krevde noen form for investeringer gjorde også valget enkelt for oss.

Våre montører har alle installert appen og bruker den daglig til:

  • Timeføring, noe som er enkelt oversiktlig og lite tidkrevende.
  • De bruker den til å registrere kvalitetsavvik og RUH på en enkel genial og ikke minst god måte der det er enkelt å legge ved bilder som dokumentasjon. (Et Bilde sier mer enn 1000 ord)
  • Videre bruker de den til å lage arbeidsordrer der de skriver tekst på hva som er utført, fører timer og materiell og får signatur fra kunden og deretter på en enkel måte sender rapporten som vedlegg på en epost.

Administrativt brukes programmet hver eneste dag.

  • Her godkjenner baser/anleggsledere timer for «sine» montører. Gode enkle oversikter som enkelt kan eksporteres til Excel om ønskelig.
  • Her henter vi arbeidsordrer som underlag for fakturering . Nye ordrer eller andre dokumenter vises på en enkel og oversiktlig måte på «startsiden»
  • Gode rapporter på effektivitet og timeforbruk fordelt på prosjekter, eller som total gir oss en enkel og god oversikt som grunnlag for OPAT og  BPAT.
  • Sist, men ikke minst er planleggeren en enkel, genial og praktisk planlegger for oss med mange ulike prosjekter med både lang og kort tidshorisont. Her ligger de ansatte inne med sine rette arbeidstidsordninger og vises enkelt og oversiktlig om de er tilgjengelig eller ikke.

Det som montørene liker aller best med planleggeren er at de får opp i sin app hvilket prosjekt de er planlagt til. Forutsigbarhet for montøren gjennom deling av slik informasjon er bare helt topp!!!!

Proresult som leverandør oppleves av oss som profesjonelle samtidig som vi blir behandlet som «familie».

Dette gjennom å få hjelp til våre tilpasninger og ønsker samtidig med en klar beskjed om dette blir kostbart eller upraktisk i forhold til behovet/ løsningen.

Ingen «unødig masing» men alltid klar til å hjelpe. Dette er noe travle administratorer setter pris på.»